Személyi edzés

Személyi edzéseimen főképp a hagyományos edzésformákat, valamint a saját testsúlyos gyakorlatokat alkalmazom, kombinálva a modern edzésmódszerekkel és eszközökkel, mindemellett kiemelten figyelve a testtartás, illetve izom, és ízületi korrekcióra, a helyes gyakorlat végrehajtásra, a sérülések elkerülése, és a hosszú távú egészségmegőrzés érdekében. Munkám során figyelembe veszem az életkori sajátosságokat és az egyéni adottságokat, hiszen ezek kisebb-nagyobb mértékben eltérőek, és ehhez tervezem meg a megfelelő edzésmódszert. Együtt, céljaidat, igényeidet figyelembe véve, egyénre szabott edzéstervvel és étrenddel, tudatos edzésmódszerrel eredményesen érjük el a kitűzött célt. Bármi is legyen a célod, formálódás, fogyás vagy testépítés, fordulj hozzám bizalommal!

A személyi edzés 60 perces. Előtte és utána 10-15 perc bemelegítéssel és nyújtással kell kalkulálni pluszban. Ezt az első egy-két edzésen átvesszük, begyakoroljuk közösen! Utána azt szoktam kérni a vedégeimtől, ezeket önállóan végezzék, hogy a 60 perc végig hatékony edzésmunkával telhessen.

Az első edzés előtt telefonon vagy személyesen megbeszéljük az elképzeléseid, céljaid, az aktuális általános egészségügyi állapotod. Illetve a kivánt cél időben reális elérhetőségét.

Az első edzésen már dolgozunk, amibe bele van építve az állapotfelmérés. Könnyű alap gyakorlatokkal, feladatokkal felmérjük mennyire vagy terhelhető, van-e korrekcióra szoruló problémás terület.

Az első edzések alatt átbeszélünk minden fontos kérdést, edzés/nyújtás/korrekció/táplálkozás: mit, miért, hogyan.

Edzésről edzésre fokozatosan építkezünk a te terhelhetőséged szerint, folyamatosan közeledve a célodhoz.